Így varázsolj illatos tavaszt az étkezőbe!

2018. március 15. decolady

Szerencsések vagyunk, hogy megtapasztalhatjuk a tavaszt, hiszen ez az évszak nem minden nép életét gazdagítja, csak a mérsékel éghajlati öv országainak sajátja. Épp ezért ragadjunk meg minden lehetőséget, hogy otthonunkat is tavaszba öltöztessük!

 

 

Soha meg nem unható, ha az étkezőben frissen vágott virág várja a hazatérőket, a tavasz színeit és lágyságát becsempészve otthonunkba.

 

 

Illatozzon az étkező a tavasz frissességét sugárzó finom ételektől!

Vége a nehéz, tápláló ételek időszakának, jöhetnek a könnyebb hús- és halételek, zöldségekkel és a gyümölcsökkel gazdagítva. S persze a finom desszertről és az aromás kávéról se feledkezzünk el.

 

 

Nagyon jól állnak az Andante étkezőgarnitúráknak a kellemes púder színű kiegészítők. A tavasz visszafogottságát és az életre kelő természet finomságát juttathatja eszünkbe.

 

 

Frissítsük fel mécses, szalvéta, ülőpárna és vázakészletünket! Erre kiváló lehetőség ad a kika tavaszi kínálata. Böngésszük át a tavaszi kiegészítőket, de előre szólunk, hogy nehéz lesz dönteni, mert az Indigo és Aurélia szettek olyan gyönyörűek!

 

[caption id="attachment_1890" align="alignnone" width="765"] Az Indigo szettek[/caption]

[caption id="attachment_1889" align="alignnone" width="765"] A virágos Aurélia modell[/caption]

 

Ha már tavaszba bújtattuk és kellőképpen feldíszítettük az étkezőnket, akkor egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy szinte itt töltjük a legtöbb időt.

 

[caption id="attachment_1898" align="alignnone" width="765"] A csodás Andante étkezőgarnitúra[/caption]

 

[caption id="attachment_1891" align="alignnone" width="765"] Minden otthonhoz jól igazítható az Andante étkezőbútor[/caption]

 

Nemcsak a tavaszhoz igazodnak nagyon jól a kika áruházakban kapható Andante étkezőbútorok, hanem jól reagálnak az étkezés során keletkezett foltokra is. Pláne, ha bevonó anyagként a novalife szövetet választjuk, melyből a foltok tiszta, vízzel átitatott kendővel eltávolíthatóak.

 

 

Tudtad, hogy Magyarországon Mátyás korában hogyan étkeztek? Hihetetlen, de minden ételhez mártást kínáltak. Közkedvelt volt a ma kicsit elfeledett sáfrány, a szegfűszeg, a fahéj, a bors, a gyömbér.

Nem használtak villát, és mindenki egy nagy tálból választotta ki a neki tetsző falatot, majd a maga elé helyezett kenyérre téve szeletelte azt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://decolady.blog.hu/api/trackback/id/tr2813830588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.