5+1 anyák napi ajándékötlet

2019. április 30. decolady

Az anyák napja talán a legmegindítóbb ünnepünk, mely kellemes emlékeket, a gyermekkor szépségét és aki mindezt a szeretett felénk sugározta, az édesanyánkat juttatja eszünkbe. Nem tudjuk eléggé meghálálni a sok törődést, de ezen a napon picit talán visszajuttathatunk a kapott gondoskodásból.

 5_1_anyak_napi_ajandekotlet_2019_04_30.png

 Lepjük meg hát anyukánkat olyan ajándékkal, melynek önfeledten örülhet és kicsit kikapcsolódhat a hétköznapok sodrásából! Tarts velünk, és a következő 5+1 ötletből kiválaszthatod melyik ajándéknak örülne leginkább ezen  a napon az ünnepelt.

1. Remek kikapcsolódás a kertben vagy a teraszon egy könyvet olvasgatva ellazulni. Ehhez ez a pillekönnyű, testhez igazodó Darwin nyugágy remek választás, ráadásul több színben is kapható, így valószínű, hogy közötte van anyukánk kedvenc árnyalata is.

darwin_nyugagy.jpg

 

2. Azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy párnából sohasem elég!

Mi nők imádjuk a csodás párnákat, és kollekciónkat minden évszakban szívesen feldobjuk egy-egy különleges darabbal. Így szinte biztos, hogy anyukánk is örülne egy új és különleges díszpárnának.

Tipp! Kössük át az ajándék párnát egy színben harmonizáló szalaggal és tűzzünk a kompozícióba egy bimbós tulipánt.

fastimagehandler_7.jpg

 

3. Nagy örömet szerezhetünk egy-egy különleges teaválogatással is, melyet személyre szabottan is összeállíthatunk, figyelve a tea gyógyhatására és élvezeti értékére is. A kép pedig úgy lesz teljes, ha mindehhez egy szép teáscsésze szett és egy aranyos kancsó is párosul.

tea.jpg

 

4. A kedves emlékeket sokszor a fényképek segítenek felidézni. Ezért válasszunk ajándékképpen egy olyan képkeretet, melybe nemcsak egy-két kép fér el. Így az ünnepelt kiválogathatja a számára a legkedvesebb fotókat, melyek ezentúl végre a megérdemelt helyükön, szem előtt lesznek.

kepkeret.jpg

5. Ahogy imádjuk a párnákat, úgy szeretjük a virágtartókat is. Ezért egy különleges formájú kaspó vásárlásával biztos örömet szerzünk, pláne, ha azt úgy nyújtjuk át édesanyánknak, hogy abba már korábban egy szép virágot ültettünk.

fastimagehandler_3_2.jpg

 

+1 Virágot adhatsz művészi módon is! Válassz anyukád számára virággal díszített kerámia tartót néhány szem bonbonnal, vagy egy szép nyaklánccal; esetteg egy képet, mely a tavasz és a nyár színes virágait ábrázolja, így az ünnepeltnek egész évben eszébe fog jutni gyermeke megható törődése.

fastimagehandler_1_1.jpg

 

Számtalan remek és színes anyák napi ajándékötlettel várunk szeretettel a  kika áruházakban,  hogy személyesen merülhess el a változatos kínálatban, de ha inkább otthon böngésznél, arra is van mód! Nézz körül  IDE kattintva webáruházunkban!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://decolady.blog.hu/api/trackback/id/tr8414151377