Menő ifjúsági bútorok

2019. augusztus 22. decolady

A mai fiatalok meglehetősen design tudatosak és teljesen naprakészek a legújabb trendeket illetően. A gyerekbútorokból már kinőttek, a felnőtt bútorokhoz még nem elég idősek, illetve a néhány még megtartott játék esetlenül is nézne ki rajtuk. A kettő között kell megtalálni azt a megoldást, ami a praktikumnak és egy tizenéves esztétikai igényeinek is megfelel.

Összeválogattuk a mostanság legtrendibb darabokat, ezek közül bárki könnyedén megtalálhatja a kedvére valót.

0380343_19790155_calisma.jpg

Fiúknak

 A kihívás nagy, hiszen egy tinédzser szobája az a birodalom, ami kifejezi, hogy ki is ő valójában, ahol mindenféle szerepek nélkül igazán önmaga lehet, és ahova megszökhet az élet nehézségei és -szabályai elől. Olyan többfunkciós helyiség, ami nemcsak alvásra és tanulásra alkalmas, hanem egy baráti találkahely is, szinte egy önálló lakás, a függetlenedés kiindulópontja.

 black_pirate.jpgModell: Black Pirate

trio.jpgModell: Trio

mipiace_fiuknak.jpgModell: Mipiace

0516791_2_23564413_eps_compact.jpgModell: Compact

timberstyle_1.jpgModell: Timberstyle

jacky_1.jpgModell: Jacky

 

Lányoknak

 Míg a fiúk jobban értékelik az élénk, energiával teli, vibráló univerzumokat, a lányok inkább a nyugodt hangulatú, barátságosabb és melegebb hatású szobákat részesítik előnyben. Persze minden tini lánynak saját stílusa és egyéni ízlése van, és egyáltalán nem egyértelmű, hogy egy lányos szobának rózsaszínnek kell lennie.

flower.jpgModell: Flower

0492976_23161334_dynamic.jpgModell: Dynamic

rondino.jpgModell: Rondino

mipiace_lanyoknak.jpgModell: Mipiace

nanu_lanyoknak_1.jpgModell: Nanu 

Mivel az ifjúsági bútorok nagyrészt uniszex színűek, így a szoba stílusát a fal-, az ágyneműhuzat-, díszpárna-, pléd- és a szőnyeg színe határozza meg. Ez nagy előny, hisz így a szoba akár 1-2 évente teljesen megújítható.

A bejegyzés trackback címe:

https://decolady.blog.hu/api/trackback/id/tr6414985420