Jegesmedvék, angyalok és rénszarvasok hozzák idén el a karácsonyt!

Csodálatos mesevilág kicsiknek és nagyoknak

2019. október 24. decolady

0532924_3_23656674.jpg

Az adventi időszak a készülődésről, ráhangolódásról szól. Mindenki szeretné otthonát ünnepi díszbe öltöztetni, ám évről-évre felmerül a kérdés, hogy milyen legyen az idei színvilág, melyek a legújabb trendek és hol szerezzük be a díszeket, kiegészítőket. A kika áruházakban idén is hatalmas, talán az egyik legszebb és legszínesebb karácsonyi választékot találjuk – karácsonyfa díszekkel, mécsestartókkal, játékos figurákkal, párnákkal, plédekkel és sok-sok gyönyörű gömbbel. A megterített asztalok és feldíszített fenyőfák kiváló ötletadók lehetnek, inspirációt adnak az ünnepi dekoráció kiválasztásához.

5 téma – 5 különböző hangulat és mégis akár ötvözhetők is.

Tradition

0532229_1_23624978.jpg

Karácsony közeledtével a legtöbben nosztalgiával gondolnak a gyermekkori várakozás örömére. Ebben a témában a piros, zöld és fehér színek dominálnak. A többnyire fából, kerámiából készült, sok  párnával, pléddel, textíliával bevont dísz között megtaláljuk a hógömböt, a mézeskalács figurát és házikót, a mikulást, hóembert, szánkót és a hintalovat is.

 Klassik

0533079_1_23639612_eps.jpg

A hagyományos keresztény karácsonyi ünnep fő motívumai a csillagok és az angyal – kecses, bájos, bohókás, vagy akár kis pufók figurája.  A bordó, arany és fehér színű, kerámia, üveg és plüss bársony bevonatú díszekkel a klasszikus, elegáns ünnepek hangulata garantált.

 Natur

0532293_6_23624316_eps.jpg

Az ünnepi nyüzsgésben sokan vágynak a természet nyugalmára és otthon is megnyugtatóbbnak érzik a természet szépsége ihlette hangulatot. A zöld, matt- és aranybarna különböző árnyalataival, tobozokkal, fenyőágakkal, sok fa dísszel és puha  szőrmével az erdei természet elevenedik meg. A hangulatot a többféle méretben megtalálható manók és rénszarvas figurák teszik teljessé.

Silber

0535307_2_23629762.jpg

A modern és hűvösebb stílust előnyben részesítők körében évek óta kedveltnek számító ünnepi dekoráció a szikrázó, fagyos téli tájat idézi. A még mindig különlegesnek számító fehér - ezüst árnyalatokat, a fém és kerámia jeges ragyogását a kék szín teszi ünnepélyessé. Kisebb – nagyobb jegesmedve és manó figurák, sok puha szőrme és textília oldja a tekintélyt parancsoló hangulatot.

Sweety

0533037_1_23671135_eps.jpg

Kicsit lányos és szórakozott benyomást kelt első látásra az idei év különlegessége.  A visszafogott rózsaszín, matt és szatén fényű fehér árnyalatok, finom, kecses, tollas díszek a romantikus, titkon vágyott ünnepek hangulatát juttatják eszünkbe.  Míg az arany, ezüst és a rubint színek ünnepélyessé, a tollak, csillagok, fánk- és szív alakú díszek egy-egy meghökkentő bohókás figurával játékossá teszik ez a kollekciót.

További ötletekért érdemes betérni valamelyik kika áruházba, ahol a színpompás karácsonyi vásárban mindenki megtalálja a szívének leginkább kedves dekorációkat, amikkel tökéletessé tudja varázsolni otthonát az ünnepekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://decolady.blog.hu/api/trackback/id/tr1715231946