Különleges ünnepi trend: Sweety

2019. november 7. decolady

Előző cikkünkben már nagyvonalakban 1-1 kép segítségével bemutattuk az idei év adventi, karácsonyi trendjeit. Most sorra vesszük ezeket, megmutatva milyen színek, anyagok, formák teszik az egyes kollekciókat különlegessé.

blog_12002.jpg

Kezdjük az idei év újdonságával, ami eddig nem jellemezte a karácsonyi trendeket - ez pedig a SWEETY! 

Szinte mindenki kipróbált már eddig is egy-egy rózsaszín díszt a karácsonyfáján, vagy legalábbis látott már pink műfenyőt feldíszítve a virágboltok kirakatában. De ez az év egészen más, a kika idén nagyot alakított, egy teljes karácsonyi kollekciót kínál a rózsaszín, fehér és arany púderes árnyalataiban.

blog_12003.jpg

November közepe-vége már az ünnepi ráhangolódás időszaka, elkezdhetjük feldíszíteni otthonunkat, vállaljuk be mi is a rózsaszínt, legyünk trendik, legyünk egyediek!

A Sweety kollekció kifinomult és kecses, visszafogott színeivel valódi romantikus hangulatot visz az ünnepekbe, púderes árnyalatai pedig megnyugtatóak, ami a karácsonyi hajrában igazán jól jön.

blog_12004.jpg

Ünnepeljük rózsaszínnel a nőket és a nőiességet is idén karácsonykor, hisz minden családban ilyenkor a nőké a főszerep, de legalábbis a karmesterség. A nők öltöztetik ünnepi díszbe a lakást, sütnek-főznek, és legtöbbször a nők szerzik- és csomagolják is be az ajándékokat.

blog_12006.jpg

A Sweety kollekció játékosságát a gyerekek is imádni fogják, hisz – ahogy a neve is mutatja – a Sweety olyan édes! Játékos figuráival, tollas díszeivel, cukorkás bájával kicsik és nagyok kedvence lesz. Vigyünk egy kis bóhókás hangulatot idén karácsonykor az otthonunkba!

blog_12007.jpg

Nézzük meg a teljes Sweety kollekciót valamelyik kikában és válogassunk közülük kedvünkre! Mint eddig minden évben, a kika idén is az ország egyik legszebb- és legnagyobb karácsonyi választékát kínálja, érdemes benézni és elcsábulni a szebbnél szebb díszek és karácsonyi lakástextíliák láttán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://decolady.blog.hu/api/trackback/id/tr7215275470