5+1 ajándék tipp hölgyeknek

2019. november 29. decolady

A karácsonyi készülődéssel sajnos a tömeg, a rohangálás, sokszor az aggodalom is együtt jár. Van néhány tippünk hogyan spórolhatunk egy kis időt és energiát, hogy az ünnepre való készülődés ne csak az ajándékok lázas beszerzéséről, hanem az ünnepre való lelki felkészülésről is szólhasson.   

coral_sherpa_pledek.jpg

Mielőtt elindulunk, nézzük meg a nagyobb áruházak kínálatát online és készítsünk bevásárló listát, hogy minél több ajándékot egy helyről szerezhessük be.

Most mutatunk néhány tippet a kika kínálatából, amivel meglepve hölgy rokonainkat, barátainkat, biztos örömöt szerezhetünk a karácsonyfa alatt.

1. Nincs olyan nő, aki ne vágyna arra, hogy a hálószobában a sminkasztalhoz ülve, kényelmesen készítse el a sminkjét, egészítse ki esti megjelenését egy szép gyöngysorral. Ez a sminkasztal minden hölgy álmát valóra váltja!

mona_sminkasztal.jpg

2. Minden nő szereti az ékszereket, legyen az ezüst, arany, drágakő, vagy bizsu. Biztos siker lesz egy ékszertartó szekrényke, amibe egy apró észkert is elrejtve garantáltan le lesz nyűgözve az imádott hölgy!

blog_12008.jpg

3. Akik gyakran fogadnak vendégeket és fontosnak tartják, hogy a terített asztal el is kápráztassa a társaságot, azoknak biztos örömet szerez ez az elegáns New Castle étkészlet.

newcastle_etkeszlet.jpg

4. Vagy egy gyönyörű kristály pohárkészlet, ami szintén elengedhetetlen tartozéka a szépen terített asztalnak.

incanto_poharak.jpg

5. Meghívni a barátnőket egy csésze kávéra ezekből a gyönyörű csészékből garantált siker!

blog_12005_1.jpg

5+1 Egy forró fürdő után minden hölgynek jól esik ilyen puha, hópehely mintás törölközőbe burkolózni:

torolkozo_szett.jpg

További ajándéktippekkel várunk a kika áruházakban, hogy személyesen merülhess el a változatos kínálatban, de ha inkább otthon böngésznél, arra is van mód. Nézz körül IDE kattintva webáruházunkban!

A bejegyzés trackback címe:

https://decolady.blog.hu/api/trackback/id/tr4215329152